Bergen og Omland Friluftsråd

 

Last ned detaljkart for Arboretet friluftsområde til mobilen:

 

PDF Maps

Med Appen PDF Maps for iPhone, eller Android kan du overføre de mest populære av friluftsrådets detaljkart til mobilen.

Last ned PDF Maps via AppStore, eller Google play, finn ønsket kart i nærheten, og overfør det til mobilen. Det kan ta litt tid å overføre kartene, vi anbefaler derfor at du er tilknyttet et trådløst nettverk.

Når du har overført kartene er de lagret på mobilen. Da kan du se hvor du er, og navigere uten at du trenger å være tilknyttet et mobilnettverk.

Grønevika friluftsområde

Beliggenhet: Milde, inne på området som disponeres av Arboretet.
Areal: 20 dekar.

Svært populært område, som ligger fint til med gode badeforhold både for barn og voksne. Svaberg på utsiden av viken. Baderampe og toalett for bevegelseshemmede. Bord og benk. Stupebrett. Informasjonstavle. Fast grill.

Bevegelseshemmede har tillatelse til å kjøre helt inn til området og benytte reservert parkeringsplass, som også gir tilgang til Arboretet. Andre er henvist til å bruke parkeringsplassen på Dalsmyra (plass for 250 biler) eller ved Mildevågen (plass for 120 biler). En kilometer spasertur fra parkeringsplassen, på god gangvei til Grønevika.

Acrobat logo
Plakat Grønevika, 2 mb.

Acrobat logo
Brosjyre Grønevika og Sandholna, 200 kb.


Badeviken i Grønevika. Foto: BOF

Logo BOF © Bergen og Omland Friluftsråd, Hellebakken 45, 5039 Bergen, telefon 55 39 29 50. Sist oppdatert 22.11.2016 | Send e-post til BOF