Bergen og Omland Friluftsråd

 


Last ned detaljkart for de mest brukte friluftsområdene til mobilen:

 

PDF Maps

Med Appen PDF Maps for iPhone, og Android kan du overføre de mest populære av friluftsrådets detaljkart til mobilen.

Last ned PDF Maps via AppStore, eller Google play, finn ønsket kart i nærheten, og overfør det til mobilen. Det kan ta litt tid å overføre kartene, vi anbefaler derfor at du er tilknyttet et trådløst nettverk.

Når du har overført kartene er de lagret på mobilen. Da kan du se hvor du er, og navigere uten at du trenger å være tilknyttet et mobilnettverk.

Friluftsområder og badeplasser i Øygarden kommune

Kommunen er ein lang rad øyar nord for Sotra med storhavet som næraste granne i vest. Øyane har brusamband. Her er rikt høve til friluftsliv og fiske. Ein kan vera vitne til naturelementa sitt mektige spel, men her er også blanke sommardagar med bading og båtliv. Skogsøy og Ormhilleren har flotte turområder. Øyane utgjer gode leveområde for mange ulike viltslag – der artar som er knytta til hav og kyst er dei viktigaste. Tjeldstømarka vart naturreservat i 1995 og er eit av dei største og rikaste våtmarksreservata i Hordaland.

Your browser does not support iframe. <a href="http://bof.avinet.no/embedded/65366fa9-c8ae-49ff-b029-d28e2be5105b" target="_blank">You can see the content of the frame here</a>

Logo BOF © Bergen og Omland Friluftsråd, Hellebakken 45, 5039 Bergen, telefon 55 39 29 50. Sist oppdatert 25.05.2016 | Send e-post til BOF